CO JE NOVÉHO V MÉM SVĚTĚ KONÍ A PSŮ?

Přečti si, kterého zvířecího parťáka jsme nedávno fotila a taky jaké další focení pro Tebe v brzké době chystám!

V pondělí 03. října 2022 jsem navštívila Holubov, ve kterém na mě čekala Alžběta. Zadáním našeho setkání bylo nafotit její dva koníky, matku a hříbě. Fotila jsem tedy oba nejprve na rozlehlé pastvině a poté jsme se přesunuly k barevném lesu, kde jsem oběma pořídila portréty. Na závěr Alžběta hříbě vypustila a nechala jej okolo nás pobíhat na...

V sobotu 01. října a v neděli 02. října 2022 jsem navštívila Jezdeckou společnost Equitana, kde se uskutečnil desátý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v U25, AT, CJC a SGP jsem připravila náhledové galerie fotografií.

V neděli 18. září 2022 jsem navštívila Jezdecký klub Baník Ostrava, kde se uskutečnil devátý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC a VC jsem připravila náhledové galerie fotografií.

V neděli 11. září 2022 jsem navštívila Stáj Manon, kde se uskutečnil osmý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC a VC jsem připravila náhledové galerie fotografií.

V neděli 28. srpna 2022 jsem navštívila Chuchle Arena Praha, kde se uskutečnil sedmý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC a VC jsem připravila náhledové galerie fotografií.

V neděli 24. července 2022 jsem navštívila Jezdecký klub Opava Kateřinky, kde se uskutečnil pátý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC a VC jsem připravila náhledové galerie fotografií.


CHCEŠ SE O MNĚ A MÉ TVORBĚ DOZVĚDĚT VÍC?

Odhal, co pro mě vlastně fotografování znamená a proč jsem se rozhodla právě pro focení zvířecích parťáků!

Martina Burianová, 2023
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky