CO JE NOVÉHO V MÉM SVĚTĚ KONÍ A PSŮ?

Přečti si, kterého zvířecího parťáka jsme nedávno fotila a taky jaké další focení pro Tebe v brzké době chystám!

V neděli 17. července 2022 jsem navštívila JO La-Bohéme Zduchovice, kde se uskutečnil čtvrtý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC a VC jsem připravila náhledové galerie fotografií.

V neděli 10. července 2022 jsem navštívila ESC Olomouc, kde se uskutečnil čtvrtý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC a VC jsem připravila náhledové galerie fotografií.

V sobotu 21. května 2022 jsem se opět po delším čase zastavila v mé oblíbené rodinné stáji v Pičíně u majitelky Milady na fotografování nových chladnokrevných přírůstků ve stádě. Fotila se tedy celkem tři hříbátka s kobylkami a jedna mladá klisnička. Všichni se samostatně, ale také společně, předvedli před mým objektivem ve volnosti ve výběhu a...

V sobotu 21. května 2022 jsem vyrazila do JK Čtyřkolák, nedaleko Benešova, kde na mě čekala děvčata spolu se svými nádhernými koňskými parťáky. Zadáním našeho setkání bylo nafotit děvčata spolu s koňmi na louce přilehlé ke stáji, ale také v průchodu do stáje, ve kterém jsme fotily děvčata společně s koňmi, ale také koníky samostatně.

V neděli 15. května 2022 jsem navštívila TJ Equus Kinsky, kde se uskutečnil třetí díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v CJC, AT a VC jsem připravila náhledové galerie fotografií.

V neděli 8. května 2022 jsem navštívila TJ Moravan Brno, kde se uskutečnil druhý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC, U25 a VC jsem připravila náhledové galerie fotografií.


CHCEŠ SE O MNĚ A MÉ TVORBĚ DOZVĚDĚT VÍC?

Odhal, co pro mě vlastně fotografování znamená a proč jsem se rozhodla právě pro focení zvířecích parťáků!

Martina Burianová, 2023
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky