CO JE NOVÉHO V MÉM SVĚTĚ KONÍ A PSŮ?

Přečti si, kterého zvířecího parťáka jsme nedávno fotila a taky jaké další focení pro Tebe v brzké době chystám!

SD Conrád

14.08.2021

V pátek 13. srpna 2021 jsem se vydala do stáje nedaleko od Brna, kde na mě čekalo velice příjemné fotografování s hřebcem plemene irského coba SD Conrád. Naše první společné kroky nás spolu s Jitkou, která se o hřebce stará, zavedly do průchodu stáje, kde jsme nafotily Conráda na černém pozadí. Poté jsme se přesunuly na zdejší jízdárnu...

V sobotu 07. srpna 2021 a v neděli 08. srpna 2021 jsem navštívila Jezdecký klub Opava-Kateřinky, kde se uskutečnil šestý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC, U25 a VC4 jsem připravila náhledové galerie fotografií.

V sobotu 31. července 2021 a v neděli 01. srpna 2021 jsem navštívila Jezdecké centrum Zduchovice, kde se uskutečnil pátý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC, U25 a VC4 jsem připravila náhledové galerie fotografií.

V sobotu 10. července 2021 proběhl na letišti Rakovník další ročník Rakovnického SKYLEADER poháru v letecké akrobacii, na kterém jsem rozhodně nemohla chybět! Počasí nám během celého dne nádherně přálo, atmosféra byla špičková a tak se povedla vykouzlit velká spousta krásných momentek!

V sobotu 03. července 2021 a v neděli 04. července 2021 jsme s týmem fotografů navštívili Equine Sport Center, kde se uskutečnil čtvrtý díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC, U25 a VC4 jsme připravili náhledové galerie fotografií.

V sobotu 12. června 2021 a v neděli 13. června 2021 jsme s týmem fotografů navštívili stáj Chuchle Arena Praha, kde se uskutečnil třetí díl seriálu Českého skokového poháru. Pro všechny startující v AT, CJC, U25 a VC4 jsme připravili náhledové galerie fotografií.


CHCEŠ SE O MNĚ A MÉ TVORBĚ DOZVĚDĚT VÍC?

Odhal, co pro mě vlastně fotografování znamená a proč jsem se rozhodla právě pro focení zvířecích parťáků!

Martina Burianová, 2023
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky